UP Wine – Din hovleverantör

UP Wine – Välkommen att besöka vår hemsida

Så har vi då blivit vinhandlare också!
Nu kan alla ni som bor i Stockholms län, beställa våra Alsaceviner genom beställningssortimentet; gå in på systembolagets hemsida, skriv UP Wine i sökfältet och du hittar våra fem goda viner från Domaine Gruss, en vingård som ligger i hjärtat av Alsace.

För femton år sedan besökte vi Alsace och då bland annat Domaine Gruss för första gången. Vår förälskelse i det franska landskapet, dess underbara natur, vänliga människor och de fantastiska vinerna blev omedelbar. Några år senare åkte vi tillbaka och insåg att vi är klart fast i vår kärlek till både landskapet, människorna och vinet!

Vid varje resa har vi såklart besökt ”vår bästa vingård” – Domaine Gruss och med tiden hälsades vi alltid hjärtligt välkomna åter av hela familjen. Önskan om att fler ska få möjlighet att dricka dessa goda viner här hemma var avgörande när vi hösten 2015 bestämde oss för att vi ville importera vin. 2016 var alla tillstånd och papper klara och vi kunde göra vår första beställning, i liten skala för att sälja till restauranger.

Konkurrensen av de stora drakarna i vinbranschen är stor men vi har några restauranger som kunder. Två år senare finns vi också i systembolagets beställningssortimentet och det är vi så glada över. Nästa mål är såklart att finnas i det fasta sortimentet så att hela Sverige har möjlighet att njuta av de goda vinerna från Domaine Gruss.

Vi hoppas att du som bor i Stockholms län, beställer och njuter!

Vill du veta mer om vinerna kollar du in vår hemsida!